Kontakty

STAVBY A INVESTICE s.r.o. Rodinné domy na klíč

Rodinné domy, detailněji rodinné domy na klíč, jsou snem mnoha mladých rodin. Sen se ovšem může stát skutečností a v případě, že jste si vybrali ten správný projekt a chcete postavit dům, můžete se na nás obrátit.

Do našeho portfolia patří zděné rodinné domy na klíč, cihlové domy na klíč, velké rodinné domy na klíč, dřevostavby na klíč. Máme profesionální pracovní tým a jsme odborníci na pravém místě. Naši projektanti se budou věnovat své práci naplno a výsledek bude určitě stát za to.

Výstavba rodinných domů na klíč představuje objekt od A – Z. Znamená to, že nám předáte potřebné informace, Vaše požadavky a přání a my se o vše ostatní postaráme. Zařídíme stavební povolení, dodávku materiálu, projektovou dokumentaci, realizaci samotné stavby samozřejmě se stavebním dozorem, kolaudaci i financování. Je třeba uvést, že klient platí za zastavěnou plochu v m2.

Poradíme, posloužíme, postavíme!

Oblast působení

Výstavba rodinných domů Zlín, výstavba domů Zlín, výstavba rodinných domů na klíč Zlínský kraj, bungalovy Zlín je oblast našeho zaměření, a tak v případě, že máte zájem o stavbu rodinného domu, najdete nás rovněž v internetovém vyhledávači pod klíčovými slovy:

stavba domu Zlín, výstavba rodinných domů na klíč Zlín, rodinné domy na klíč Zlínský kraj, zděné domy na klíč Zlín, zděné domy na klíč Zlínský kraj.

Oblast našeho působení je především Zlínský kraj, Zlín, Otrokovice, Kroměříž, Vsetín, Valašské Klobouky, Uherský Brod, Uherské Hradiště, Hulín, Luhačovice.