STAVBY A INVESTICE s.r.o. Jsme stavební firma, která má více jak 15 let zkušeností na trhu.

Chcete mít vlastní dům? Hledáte stavební firmu pro jeho realizaci? Vsaďte na odbornost a profesionalitu!

Máme profesionální pracovní tým, který ví, jak svou práci dělat dobře a zodpovědně. Díky nám našlo své vysněné bydlení již mnoho rodin a díky kladným referencím se posouváme stále dál, sbíráme zkušenosti a každý projekt je pro nás výzvou.

Za poslední roky si naše společnost získala důvěru svých klientů a potvrdila ji svou vysokou profesionalitou a realizovanými projekty. Vytvořili jsme si také rozsáhlou základnu dodavatelů vysoce kvalitních stavebních a dokončovacích materiálů.

view1
0 +

let zkušeností na trhu

0

spokojených klientů

0

hotových projektů

0

kusů techniky a vybavení

STAVBY A INVESTICE s.r.o. Pokud hledáte spolehlivou firmu pro realizaci vašeho domu, jsme tu pro Vás a Vaše sny se stanou skutečností!

V čem se lišíme od ostatních?

Kde všude uvidíte naše reference Naše oblast působení

Výstavba rodinných domů Zlín, výstavba domů Zlín, výstavba rodinných domů na klíč Zlínský kraj, bungalovy Zlín je oblast našeho hlavního zaměření, a tak v případě, že máte zájem o stavbu rodinného domu, najdete nás rovněž v internetovém vyhledávači pod klíčovými slovy: stavba domu Zlín, výstavba rodinných domů na klíč Zlín, rodinné domy na klíč Zlínský kraj, zděné domy na klíč Zlín, zděné domy na klíč Zlínský kraj.

Výstavba rodinných domů Zlínský kraj, výstavba rodinných domů Zlín, výstavba rodinných domů Otrokovice, výstavba rodinných domů Kroměříž, výstavba rodinných domů Vsetín, výstavba rodinných domů Valašské Klobouky, výstavba rodinných domů Uherský Brod, výstavba rodinných domů Uherské Hradiště, výstavba rodinných domů Hulín a výstavba rodinných domů Luhačovice – při těchto stavebních zakázkách spatříte naše týmy nejčastěji.